8. kongres ZSSS

4. 10. 2017 bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal 8. kongres Zveze svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS), na katerem bomo poročali o našem delu med 6. in 8. kongresom ZSSS, volili predsednico in nadzorni odbor ZSSS, obravnavali program dela ZSSS za naslednje mandatno obdobje in številne resolucije, spreminjali Statut ZSSS in sprejemali Etični kodeks delovanja naše organizacije.

Na 8. kongres ZSSS so (ste) vabljeni delegatke in delegati, domači in tuji gostje, ki vsa gradiva za obravnavo prejmete po pošti. Za vse, ki gradiv nimate, vas pa 8. kongres ZSSS zanima, bomo na tem mestu objavljali aktualne novičke in predloge vseh dokumentov, ki jih bo kongres obravnaval in sprejemal. Opozoriti velja, da gre za PREDLOGE dokumentov, ki jih delegatke in delegati v skladu s Poslovnikom kongresa še lahko spreminjajo, zato bodo končni dokumenti znani in objavljeni po zaključku 8. kongresa.

 

 

 

 

OBVESTILO ZA MEDIJE:

8. kongres ZSSS je odprt za medije, vendar je nujna predhodna prijava na sanja(pika)lebantrojar(afna)sindikat(minus)zsss(pika)si. Hvala za razumevanje!

 

PREDLOGI dokumentov za obravnavo na 8. kongresu ZSSS:

Vabilo na 8. kongres ZSSS

Poslovnik o delu 8. kongresa ZSSS

Programske usmeritve ZSSS za obdobje 2017 – 2022

Poročilo o delu ZSSS med 6. in 8. kongresom (2012 – 2017)

Statut ZSSS

Resolucije ZSSS

Etični kodeks

 

NOVICE, POVEZANE Z 8. KONGRESOM ZSSS

Lidija Jerkič, kandidatka za predsednico ZSSS: Sodelovanje, združevanje, pozitivna naravnanost

 

 

 

Share