SOPS - Sindikat obrti in podjetništva Slovenije

Predsednik: Blaž Sotlar
Generalna sekretarka: Ana Čermelj

SOPS
Malgajeva 5, 1000 Ljubljana
08/ 20 52 68 3
08/ 20 52 68 4

Poslanstvo Sindikata obrti in podjetništva Slovenije (SOPS) se zrcali v njegovi 70. letni bogati zgodovini neprekinjenega obstoja in uspešnega delovanja. Da bi bila delo in kapital v družbi uravnotežena, mora biti dovolj prostora za razvoj obrti, podjetništva in drobnega gospodarstva, ob tem pa zagotovljeni trdni družbeni temelji socialne in delovno-pravne stabilnosti zaposlenih v obrti in podjetništvu, utemeljeni na pristni skrbi za zdrava in varna delovna mesta.

Sindikat obrti in podjetništva Slovenije se kljub svoji dolgoletni tradiciji in žlahtni konservativnosti uspešno modernizira in digitalizira, z namenom, biti dostopnejši svojim članom in vsem tistim, ki bodo to še postali. Aktualne novice o delu Sindikata obrti in podjetništva Slovenije, lahko spremljate na njihovi spletni strani, uradnem Facebook profilu sindikata, v e-reviji Delavec v obrti in podjetništvu, za posamezna izobraževanja pa je na voljo tudi nova SOPS-ova brezplačna e-učilnica.

Krajši, vsebinsko strnjeni in nadvse koristni e-seminarji, ki jih pripravi in strokovno izpelje Glavni odbor Sindikata obrti in podjetništva Slovenije, s priznanimi strokovnjaki, mentorji, bodo na voljo brezplačno. Različne teme in vsebine se sproti, po izvedbi seminarja ali druge aktivnosti, naložijo v e-učilnico (PDF dokumenti, video vsebine, PPT predstavitve, ipd) in so dostopne širšemu krogu zaposlenih.

Moč sindikata se meri tudi po številu članstva, zato je dobro in koristno biti član SOPS! Izpolnite pristopno izjavo, skupaj dosežimo vidne rezultate, v korist članstva, torej vas – zaposlenih.

Save

Save

Share