Teden odprtih vrat 2023

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije med 15. in 19. majem 2023 ponovno odpira svoja vrata za vse delavke in delavce, tokrat že petič zapored. Kot v preteklih letih, bomo tudi tokrat na voljo vsem, tudi tistim, ki o članstvu v sindikatu šele razmišljajo. Če smo sindikati tukaj prav vsak dan za svoje članice in člane, želimo s tednom odprtih vrat pokazati tudi nečlanom, kdo smo, kaj počnemo in zakaj je dobro biti član sindikata. Vsak lahko pride in se prepriča, kdo smo, kaj počnemo in kako lahko pomagamo.

V štirinajstih slovenskih mestih (seznam naših pisarn najdete na tej povezavi) bodo naše strokovne službe na razpolago vsem, ki bi želeli preveriti svoje plačilne liste in ugotoviti, ali je vse tako, kot mora biti; da je plača pravilno obračunana, da so plačani vsi prispevki in da prejemate vse dodatke, ki vam pripadajo. Z veseljem pa vam bomo odgovorili tudi na kakšno drugo vprašanje.

Če nas želite obiskati, izpolnite spodnji obrazec in si čim prej rezervirajte svoj termin. Število mest je omejeno!

Veselimo se srečanja z vami!

Kako izpolnim obrazec?

Prosti termini so razdeljeni med različne svetovalce. Eni pokrivajo samo javni sektor, drugi dejavnosti v zasebnem sektorju, tretji panoge v obeh sektorjih. Pri izpolnjevanju obrazca najprej izberete kraj svetovanja, nato področje svetovanja, nazadnje pa svetovalca, ki ima različne termine ob različnih dnevih. Prosti termini so označeni z (1) poleg zapisa ure, zasedeni pa z (0); primer zasedenega termina: 9:00 – 9:30 (0).

V primeru, da so vsi termini svetovalca zasedeni, vam svetujemo, da preverite razpoložljivost terminov pri drugih svetovalcih, in sicer v istem kraju in na enakem področju svetovanja.

Ne pozabite; ko pridete k nam na svetovanje, s seboj prinesite zadnje 3 plačilne liste, pogodbo o zaposlitvi in, če imate to možnost, podjetniško kolektivno pogodbo, ki velja za vaše podjetje.

Pozor! Prijave so mogoče zgolj do zapolnitve prostih mest. V primeru, da se ta sprostijo, bodo na voljo še drugim zainteresiranim.

Delo nam boste precej olajšali, če nam že v prijavnem obrazcu zapišete, kaj konkretno vas zanima, kje delate, v kateri panogi itd. Na podlagi teh informacij se bomo namreč lahko še toliko bolje pripravili na vaš obisk in vam ponudili kar najbolj konkretne odgovore!

Po izpolnjenem obrazcu boste na svoj elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo. Lahko se zgodi, da bo ta namesto v vaš glavni nabiralnik, romala v mapo ‘Vsiljena pošta’ (Spam). Prejem sporočila nujno preverite tudi tam, termin boste namreč rezervirali šele s klikom na potrditveni link!

Informacije o lokacijah naših pisarn najdete na naši spletni podstrani, v zavihku Kje smo?.

Veselimo se srečanja z vami!

  
Share