Dnevi odprtih vrat 2024

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije med 14. in 16. majem 2024 ponovno odpira svoja vrata za vse delavke in delavce, tokrat že šestič zapored. Kot v preteklih letih, bomo tudi tokrat na voljo vsem, tudi tistim, ki o članstvu v sindikatu šele razmišljajo. Če smo sindikati tukaj prav vsak dan za svoje članice in člane, želimo z dnevi odprtih vrat pokazati tudi nečlanom, kdo smo, kaj počnemo in zakaj je dobro biti član sindikata. Vsak lahko pride in se prepriča, kdo smo, kaj počnemo in kako lahko pomagamo.

V štirinajstih slovenskih mestih (seznam naših pisarn najdete na tej povezavi) bodo naše strokovne službe na razpolago vsem, ki bi želeli preveriti svojo pogodbo o zaposlitvi in ugotoviti, ali je vse tako, kot mora biti; da so pravilno obračunani vsi prispevki in dodatki, ki vam pripadajo. Z veseljem pa vam bomo odgovorili tudi na kakšno drugo vprašanje.

Če nas želite obiskati, izpolnite spodnji obrazec in si čim prej rezervirajte svoj termin. Število mest je omejeno!

Veselimo se srečanja z vami!


Kako izpolnim obrazec?

Prosti termini so razdeljeni v različne pisarne po Sloveniji. Pri izpolnjevanju obrazca najprej izberete pisarno oziroma kraj svetovanja (npr. Koper, Kranj, Celje, itd.), nato območno organizacijo, kjer se pisarna nahaja (npr. OO Gorenjska, OO Savinjska), nazadnje pa še željeni termin. Prosti termini so označeni z (1) poleg zapisa ure, zasedeni pa z (0); primer zasedenega termina: 9:00 – 9:30 (0). Po izbiri termina pustite še svoje osebne podatke, s klikom na moder gumb Submit oddate prijavo.

Po oddaji izpolnjenega obrazca boste na svoj elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo. Lahko se zgodi, da bo ta namesto v vaš glavni nabiralnik, romala v mapo ‘Vsiljena pošta’ (Spam). Prejem sporočila zato nujno preverite tudi v mapi Vsiljena pošta, termin boste namreč rezervirali šele s klikom na potrditveni link (spodaj primer prejetega potrditvenega sporočila). Informacije o lokacijah naših pisarn najdete na naši spletni podstrani, v zavihku Kje smo?

Ne pozabite; ko pridete k nam na svetovanje, s seboj prinesite pogodbo o zaposlitvi in, če imate to možnost, podjetniško kolektivno pogodbo, ki velja za vaše podjetje. Delo nam boste precej olajšali, če nam že v prijavnem obrazcu zapišete, kaj konkretno vas zanima, kje delate, v kateri panogi itd. Na podlagi teh informacij se bomo namreč lahko še toliko bolje pripravili na vaš obisk in vam ponudili kar najbolj konkretne odgovore!

Pozor! Prijave so mogoče zgolj do zapolnitve prostih mest. V primeru, da se ta sprostijo, bodo na voljo drugim zainteresiranim.


  
Share