Na Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije pozorno in z zaskrbljenostjo spremljamo dogajanje po Sloveniji in kljub temu, da so tudi v naših vrstah prizadeti posamezniki in posameznice, dajemo in še bomo dali vse od sebe, da po najboljših močeh pomagamo članom in članicam ter vsem, ki so se znašli v stiski.


Na tem mestu tudi izražamo globoko zahvalo vsem, ki kakorkoli prispevate k reševanju ljudi, premoženja in nastalih kriznih razmer; gasilcem in gasilkam, vojakom in vojakinjam, policistom in policistkam, reševalkam in reševalcem, zdravstvenim delavkam in delavcem, civilni zaščiti, nevladnim organizacijam, prostovoljcem in vsem ostalim, ki dokazujete, da smo solidarni boljši in zmoremo več. Iskrena hvala vam!

Da članom in članicam, delavkam in delavcem, ki so se znašli v nezavidljivem položaju kar se da olajšamo naslednje dni, bomo na enem mestu zbrali kar največ koristnih informacij.

Rubriko bomo sproti nadgrajevali in dopolnjevali, objavljali vse pomembne informacije in odgovarjali na pogosto zastavljena vprašanja, zato – spremljajte nas sproti! Če imate za nas vprašanje, predlog ali potrebujete pomoč, se obrnite na:

Na tem spletnem mestu trenutno objavljamo naslednje vsebine:

  • pogosta vprašanja;
  • koristne informacije;
  • kam in kako po pomoč oziroma kako pomagati.

Če imate predlog, kaj bi še dodali ali pogrešate vsebino, o kateri bi želeli vedeti več, nam to sporočite na info@zsss.si in potrudili se bomo pomagati.

Share