Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja (Men in care)

19. 10. 2021

Sindikalna akademija ZSSS predstavlja in napoveduje novo izobraževanje, posvečeno usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja. 

Vabljeni na izobraževanje:

Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja (Men in care)

Na usposabljanju se bomo osredotočili na pomen usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja za sindikate. Razpravljali bomo tako o koristih, potencialih kot tudi o omejitvah koncepta usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja za podjetja/organizacije in zaposlene. Poleg tega bomo predstavili pomembne ukrepe usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja v kolektivnih pogodbah ter skupaj z vami razpravljali o morebitnih spremembah in dopolnitvah. Poudarek bo tudi na novi evropski Direktivi o usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja za starše in oskrbovalce, ki bo v slovenski pravni red prinesla določene spremembe.

Izobraževanje bo potekalo prek aplikacije MS Teams, in sicer v torek, 19. oktobra 2021, od 9:30 do 11:00. Prijavite se lahko tukaj: OBRAZEC. Predavali bodo Matija Drmota (ZSSS), dr. Majda Hrženjak, mag. Mojca Frelih, dr. Živa Humer (Mirovni inštitut).

Share