Zanima nas vaše mnenje: rešite anketo ZSSS o upokojevanju

23. 10. 2023

Na Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije smo objavili anketo o upokojevanju, ki jo je pripravila strokovna služba ZSSS. Z njo se želimo posvetovati z vami, članicami in člani sindikatov, ki delujejo znotraj ZSSS, ter s širšo javnostjo. Zanima nas vaše razmišljanje in vaša stališča glede upokojevanja, višine pokojnin in pokojninskega sistema v Sloveniji.

Odgovori nam bodo v pomoč pri zastopanju stališč delavstva ter oblikovanju zahtev pri pogajanjih o novi pokojninski reformi, višini pokojnine, pa tudi pri oblikovanju aktivnosti in zahtev za prilagojena, spoštljiva in starejšim delavkam ter delavcem prijazna delovna mesta.

Anketo lahko izpolnite na tej povezavi. Odprta bo do 31. oktobra 2023.

Prosimo vas, da anketo posredujete po svoji mreži (sindikatom v podjetjih, sindikalnim podružnicam, zavodom, podjetjem in ustanovam v vaši sredini) oziroma, da jo delite s svojimi prijatelji, prijateljicami ter znanci in znankami, ne glede na to, ali gre za zaposlene oziroma brezposelne osebe ali upokojence. Zbrati želimo čim več odgovorov.

Sodelovanje je povsem anonimno, kar pomeni, da odgovorov nikakor ne bo mogoče povezati z osebo, ki anketo izpolni. Vljudno vas naprošamo tudi, da anketo, če je le mogoče, izpolnite do konca, vzela pa vam bo največ deset minut vašega časa. Anketo bo mogoče izpolniti do 31. oktobra 2023, njene rezultate pa bomo seveda javno objavili in delili tudi z vami.

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo za sodelovanje!

Share