“Izobraževanje – znanje za ravnanje” – Prihaja nova tematska številka Delavske enotnosti

20. 2. 2020

Kaj?

Napovedujemo novo tematsko številko Delavske enotnosti, glasila ZSSS: tokrat bomo pisali o pomenu izobraževanja za sindikalno gibanje, o tem, zakaj se je pomembno izobraževati, usposabljati in biti radoveden o svetu in družbi okoli sebe ter o tem, kako to doseči, kaj je treba vedeti, kam se obrniti in podobno.

Kdaj?

Tematska številka Delavske enotnosti »Izobraževanje – znanje za ravnanje« izide 27. februarja 2020.

Zakaj?

Ker se svet dela nenehno spreminja in ker moramo pri spremembah ostati na tekočem. Ker je pomembno, da smo kot sindikalistke in sindikalisti informirani, usposobljeni ter pripravljeni na izzive, s katerimi se srečujemo pri svojem delu. Ker si ne moremo privoščiti, da ostanemo zadaj. Ker to nenazadnje »dolgujemo« tudi članom in članicam, ki jih zastopamo, in tistim, ki bodo to še postali.

Kako?

Tematsko številko je kot vedno mogoče naročiti tako, da izpolnjeno naročilnico, ki jo najdete na spletni strani ZSSS (v rubriki Delavska enotnost), pošljete po elektronski pošti na naslov de@sindikat-zsss.si ali po telefaksu 01/43-09-175, in sicer do 21. februarja.

Kje?

Na straneh vašega in našega časopisa, nujnega vira informacij za vse delavke in delavce, sindikalistke in sindikaliste, delovne ljudi, ki jih zanimajo pomembne, relevantne, kompleksne teme, s pomočjo katerih lahko bolje razumemo svet, v katerem živimo.

Share