Prihaja nova tematska številka Delavske enotnosti: “Usklajevanje dela in zasebnosti”

19. 3. 2019

Kaj?

Napovedujemo novo tematsko številko Delavske enotnosti, glasila ZSSS, v kateri bomo pod drobnogled vzeli tematiko, ki usodno določa naša življenja v hitro spreminjajočem se in vedno bolj intenzivnem svetu dela 21. stoletja. Ta mesec bomo pisali o – usklajevanju dela in zasebnosti.

Kdaj?

Tematska številka Delavske enotnosti »Usklajevanje dela in zasebnosti« izide 28. marca 2019.

Zakaj?

Zakaj pisati o omenjeni temi? Izpostavljamo samo nekaj razlogov: Ker danes delamo vedno več. Ker živimo in delamo v kulturi dolgih, vedno daljših delavnikov. Ker je ustrezno usklajevanje dela ter zasebnosti, pa družinskega življenja in prostega časa, ključno za človekovo mentalno in fizično zdravje. Ker je nujno vedeti, kakšne pravice imamo pri usklajevanju delovnega časa kot delavke in delavci. Ker velja poznati dobre prakse na omenjenem področju in izpostaviti aktualne probleme …

Kako?

Tematsko številko je kot vedno mogoče naročiti tako, da izpolnjeno naročilnico, ki jo najdete na spletni strani ZSSS (v rubriki Delavska enotnost), pošljete po elektronski pošti na naslov de@sindikat-zsss.si ali po telefaksu 01/232-12-55, in sicer do 22. marca 2019.

Kje?

Na straneh vašega in našega časopisa, nujnega vira informacij za vse delavke in delavce, sindikalistke in sindikaliste, delovne ljudi, ki jih zanimajo pomembne, relevantne, kompleksne teme, s pomočjo katerih lahko bolje razumemo svet, v katerem živimo.

Berite, da boste vedeli!

Share