Preverjamo plače! Pohitite s prijavami! – Na ZSSS od 15. do 19. maja vabimo na teden odprtih vrat!

15. 5. 2023

ZSSS med 15. in 19. majem 2023 ponovno odpira svoja vrata za vse delavke in delavce, tokrat že petič zapored. Kot v preteklih letih, bomo tudi tokrat na voljo vsem, tudi tistim, ki o članstvu v sindikatu šele razmišljajo. Če smo sindikati tukaj prav vsak dan za svoje članice in člane, želimo s tednom odprtih vrat pokazati tudi nečlanom, kdo smo, kaj počnemo in zakaj je dobro biti član sindikata. Vsak lahko pride in se prepriča, kdo smo, kaj počnemo in kako lahko pomagamo.

V štirinajstih slovenskih mestih (seznam naših pisarn najdete na tej povezavi) bodo naše strokovne službe na razpolago vsem, ki bi želeli preveriti svoje plačilne liste in ugotoviti, ali je vse tako, kot mora biti; da je plača pravilno obračunana, da so plačani vsi prispevki in da prejemate vse dodatke, ki vam pripadajo. Z veseljem pa vam bomo odgovorili tudi na kakšno drugo vprašanje.

Če nas želite obiskati, izpolnite obrazec na spodnji povezavi in si čim prej rezervirajte svoj termin. Število mest je omejeno! Ne pozabite; ko pridete k nam na svetovanje, s seboj prinesite zadnje 3 plačilne liste, pogodbo o zaposlitvi in, če imate to možnost, podjetniško kolektivno pogodbo, ki velja za vaše podjetje.

Delo nam boste precej olajšali, če nam že v prijavnem obrazcu zapišete, kaj konkretno vas zanima, kje delate, v kateri panogi itd. Na podlagi teh informacij se bomo namreč lahko še toliko bolje pripravili na vaš obisk in vam ponudili kar najbolj konkretne odgovore!

Veselimo se srečanja z vami!

Pozor! Prijave so mogoče zgolj do zapolnitve prostih mest. V primeru, da se ta sprostijo, bodo na voljo še drugim zainteresiranim.


Kje in kako lahko rezerviram svoj termin?

Vse potrebne informacije najdete na tej povezavi:

Teden odprtih vrat 2023

Share