Sindikat ministrstva za obrambo z novim predsednikom

30. 3. 2022

Na seji konference Sindikata ministrstva za obrambo (SMO), ki je potekala 25. marca, je bil za novega predsednika sindikata imenovan dosedanji izvršni sekretar za informiranje Marjan Lah.

Za ta korak se je konferenca sindikata odločila zaradi pravočasnega prenosa znanja, izkušenj in dolgoletnega dobrega dela od sedanjega predsednika Darka Milenkoviča na novega predsednika, sporočajo iz SMO in dodajajo, da se Darku Milenkoviču ob tem iskreno zahvaljujejo za njegovo uspešno dosedanje delo na mestu predsednika, saj je s svojo ekipo in svojim prispevkom pripomogel k varovanju in izboljšanju delovnopravnega statusa in pogojev dela vseh zaposlenih, tako na ministrstvu za obrambo kot v Slovenski vojski.

Novemu predsedniku Marjanu Lahu se ob tem zahvaljujemo za dosedanje dobro delo, ki ga je opravljal kot izvršni sekretar, ter mu želimo ob imenovanju na tako pomembno in odgovorno funkcijo pri vodenju največjega in najmočnejšega sindikata na ministrstvu za obrambo obilo poguma, znanja, vztrajnosti in sreče, predvsem pa socialnega čuta, ki ga je dokazal skozi dosedanje delo, še pravijo v SMO in dodajajo, da smo le skupaj močnejši.

Share