Poplave: Vse informacije na enem mestu!

9. 8. 2023

Na Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije se trudimo, da bi vse informacije za člane, članice, delavke, delavce in vse ostale, ki so utrpeli škodo v poplavah zbrali na enem mestu. S tem v mislih smo vzpostavili novo spletno (pod)stran, kjer lahko dnevno spremljate aktualne novice, koristne informacije ter odgovore na pogosto zastavljena vprašanja.

Primarno se posvečamo vprašanjem in informacijam v zvezi z delom, pravicami delavk, delavcev, (solidarnostnim) pomočem za članice in člane, ne pozabljamo pa seveda niti na informacije, kako in kje lahko vsak od nas pomaga. Tam, kjer informacije že obstajajo, zbiramo tudi uporabne povezave in nanje napotujemo.

Prav tako smo se na ZSSS odločili, da vse pomoči, aktivnosti, pozive k pomoči prilagajamo obstoječim, preverjenim in organiziranim pobudam in ne ustvarjamo novih, saj želimo delovati in sodelovati na način, da pomoč do najbolj potrebnih prihaja čim prej in čim bolj pregledno.

Spletna stran se sproti dopolnjuje, tudi popravlja, zato ažurno spremljajte objave in jih delite med tiste, za katere menite, da jim pridejo prav. Če imate za nas vprašanje, predlog ali potrebujete pomoč:

info@zsss.si

zsss.si/poplave

regijske pisarne ZSSS

sindikati, člani družine ZSSS

Tukaj smo! Za vas!

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije

Share