Za javno zdravstvo! – Prihaja nova tematska številka Delavske enotnosti

28. 10. 2020

Kaj?

Napovedujemo novo tematsko številko Delavske enotnosti, v kateri se bomo posvetili novi aktualni temi, in sicer, kako pomembno je javno zdravstvo ter zakaj si velja prizadevati zanj.

Kdaj?

Tematska številka Delavske enotnosti »Za javno zdravstvo!« izide 5. novembra 2020.

Zakaj?

Ker dostopnost in kakovost zdravstvene oskrbe nikoli ne bi smeli biti odvisni od tega, kako debela je posameznikova denarnica. Ker je tudi koronakriza pokazala, da bi brez ustrezno delujočega javnega zdravstvenega sistema ostali goli in bosi. Ker neka družba na tem, kako ima (ne)urejeno javno zdravstvo, stoji ali pade. Ker je javno zdravstvo nenazadnje tudi naša pomembna sindikalna vrednota …

Kako?

Tematsko številko je kot vedno mogoče naročiti tako, da izpolnjeno naročilnico, ki jo najdete na spletni strani ZSSS (v rubriki Delavska enotnost), pošljete po elektronski pošti na naslov de@sindikat-zsss.si ali po telefaksu 01/43-09-175, in sicer do 30. oktobra 2020.

Kje?

Na straneh vašega in našega časopisa, nujnega vira informacij za vse delavke in delavce, sindikalistke in sindikaliste, delovne ljudi, ki jih zanimajo pomembne, relevantne, kompleksne teme, s pomočjo katerih lahko bolje razumemo svet, v katerem živimo.

Share