Vabimo na delavnico o tehnikah oživljanja!

11. 6. 2019

Regijska mreža Primorska, nastala v okviru projekta Za krepitev socialnega dialoga, ki ga izvajamo na Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS), v sodelovanju s partnersko organizacijo Ljudsko univerzo Koper vabi na delavnico I-help o tehnikah oživljanja z uporabo defibrilatorja, ki bo potekala v torek, 18. 6. 2019, s pričetkom ob 13:00 uri, v prostorih Ljudske univerze Koper. Delavnica bo predvidoma trajala dve polni uri.

Udeleženci in udeleženke boste lahko osvežili znanje o tehnikah oživljanja na delovnem mestu, o lokacijah nameščenih defibrilatorjev, kako jih najdemo in podobno.

Številni koristni napotki in znanje, torej, ki bi ga bilo priporočljivo obnoviti vsako leto. Pa ga res? Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

Število mest je omejeno, zato ne oklevajte s prijavo in napovejte sodelovanje najkasneje do izteka delavnika v petek, 14. 6. 2019!

Delavnica je organizirana v okviru Tedna vseživljenjskega učenja, oglašujejo pa jo tudi prek Facebook strani Ljudske univerze Koper.

Prijave za člane in članice pri ZSSS sprejema Irena Jaklič Valenti, elektronski naslov: irena.valenti@sindikat-zsss.si, telefon: 041 925 354.

Share